Ремонти на жилища и сгради

МИРАН БИЛД ЕООД изпълнява строителство, реконструкции, довършителни дейности и основни ремонти на обекти с разнороден характер и предназначение. Разполагаме със специалисти за всички видове строително ремонтни дейности. Нашите идеи са професионално разработени и подплатени с пълен набор от услуги в областта.

Качествено изпълнение на външни циментови и вътрешни гипсови шпакловки. Шпакловки на гипсокартон, поправки на стари компрометирани шпакловки от влаги и неравности. Шпакловка на отвори след смяна на дограми. Поставяне на декоративни ъглови елементи.
Изпълняваме професионално вътрешно и външно боядисване. Лакиране, байцване и реставриране на дървени конструкции. Боядисване на метални конструкции и други.
Полагаме бързо, качествено и чисто ламинат паркет, и первази. Работим с всякакъв клас ламинат паркет и изолация. Извършваме нови цялостни изравнителни настилки или частични поправки на стара неравна настилка, преди полагането на паркета.
МИРАН БИЛД EООД проектира, произвежда, доставя и монтира PVC и AL дограма с всички допълнителни аксесоари и екстри по желание на клиента. Изпълняваме бързо, качествено и чисто подмяна, и монтаж на всякакъв тип външни, и вътрешни интериорни врати – ПДЧ, МДФ, PVC, AL и други. Виж още..
Качествено полагане на фаянс, теракота на мокри помещения, гранитогрес, каменни облицовки, мрамор..
МИРАН БИЛД ЕООД извършва облицовка с гипсокартон на стени и тавани, фигури, орнаменти, ниши, арки, всякакъв вид декоративни окачени тавани,изработени с ефектно скрито осветление. Материалите с които работим са на световно ниво (Knauf, Rigips, Norgips), което е гаранция за крайния продукт. Разполагаме с голям ресурс от кадри, машини и съоръжения за изработката на всички видове сухо и довършително строителство. Фирмата предлага гаранции на монтажа, при доставка на материали и изработка от фирмата. Грижата за снабдяване и спазване на срокове е изцяло наша.

Доверете ни се

Ние ще ви помогнем да реализирате бързо и лесно вашия ремонт.

Разгледайте нашето Портфолио – ремонти на апартаменти..

© 2008-2015 | Miran-Bild.com - Всички права запазени !