Строителство на еднофамилни къщи от проекта до ключ

МИРАН БИЛД ЕООД е специализирана в изграждане на еднофамилни къщи, офиси и търговски обекти. Разполагаме с надеждна техника и квалифициран работен персонал.

МИРАН БИЛД ЕООД организира и изпълнява от всички видове строителни дейности при изграждане на еднофамилни къщи, вили, офиси и търговски обекти. Разполагаме със специалисти за всички видове строително монтажни работи. Нашите идеи са професионално разработени и подплатени с пълен набор от услуги в областта на строително монтажните дейности. Това включва всичко – от прецизното проектиране, през реалистичното ценообразуване до техническото изпълнение и въвеждането на обекта в експлоатация. МИРАН БИЛД ЕООД ще спечели доверието Ви както с високото качество на извършеното строителство в срок, така и с разбирането и компетентността на нейните специалисти. Разполагаме със складова база, транспортни средства и строителна механизация. Осигуряваме денонощна охрана на нашите обекти.

Елате и се запознайте с нашите оферти

За всеки наш клиент ние ще се постараем да намерим индивидуално решение за реализация на неговия проект и съобразено с неговите изисквания.


Извършваме ремонти на покриви: * Отстраняване на течове * Изграждане на гръмоотводи * Подмяна на стари улуци и водосточни тръби * Подмяна и пренареждане на керемиди * Укрепване и изправяне на провиснали скатове * Цялостни промени и реконструкции на покривните части * Подмяна на хидроизолация * Гаранция на извършените услуги от нас.
* Проектиране и укрепване на поддали основи * Проектиране и укрепване на основи за надграждане и пристройки * Хидроизолация и дренажни системи.
Предлагаме цялостно проектиранe и изграждане на пристройка и надстройка на сгради.
Фирмата изгражда дървени строителни конструкции, скатни и плоски покриви, производствени и складови халета, зимни градини, и други архитектурни елементи от дърво.
Проектиране и изграждане на подпорни стени и масивни дворни огради.*Камък *Фугирана зидария с бетонни блокчета и колонни тела.
 AlenMak  Zvezdica

© 2008-2015 | Miran-Bild.com - Всички права запазени !